Alpaca wandelingen
wandelingen met alpacas, alpaca wandeling

Wat kun je verwachten?

Je kan bij ons wandelen met twee hele lieve en zachte Alpaca's, Fred en Ed. Het is voor geen enkele alpaca goed als er te veel met ze gewandeld word, wij zorgen er daardoor voor dat Fred en Ed wandelen nog wel leuk blijven vinden. Daarom kun je bij onze locatie niet zomaar naar binnen lopen om met ze te wandelen. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Dan kijken wij of er in jouw favoriete periode niet te veel geboekt is. Zo wordt het niet te druk en blijven ze wandelen heel leuk vinden!

 

Op de dag zelf:

Als je komt wandelen dan beginnen we de middag met een kennismaking met Fred en Ed Je kan ze voeren en aaien en natuurlijk leuke foto’s met ze maken. Daarna leg ik of een andere begeleider de regels uit en de route.

 

De wandelingen:

We hebben drie verschillende wandelingen: de bronzen, de zilveren of de gouden wandeling. Hieronder worden ze uitgelegd.

Wat zijn de kosten?

Voor de bronzen wandeling hanteren we een  basistarief van 40 euro. Je mag met 2 personen wandelen. Voor iedere persoon extra rekenen we 5 euro per persoon. Dus als je met drie personen komt, rekenen we 45 euro. Bij 4 personen betaal je 50 euro.

Bij de zilveren wandeling zijn de kosten 45 euro voor 2 personen en komen de kosten voor de picknick er nog bij. Van tevoren geven wij jullie via de mail een menukaart met verschillende gerechten/hapjes die je kan kiezen. De prijs staat ernaast zodat je gelijk je kosten weet. Dit geldt ook voor de gouden wandeling en de High Tea. Alleen zijn de kosten hier 45 euro voor 2 personen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Events

De bronzen wandeling

Wandelen

De bronzen wandeling is 45 minuten lopen door de prachtige omgeving van de Betuwe. Tussendoor kun je een pauze nemen. Na een uur rekenen we erop dat jullie weer terug zijn. Eerder mag natuurlijk ook. Voor de wandeling krijgen jullie worteltjes mee, zodat je Fred en Ed onderweg kunt voeren.

De zilveren wandeling

Wandelen + Picknick

Bij de zilveren wandeling loop je ook 45 minuten. Maar bij deze wandeling gaan jullie onderweg picknicken. We schatten dat het ongeveer 1 uur en 15 minuten duurt. Je krijgt van ons een goed gevulde picknickmand mee met eten, drinken en natuurlijk wat lekkers voor Fred en Ed. Wat we precies in de picknickmand stoppen zullen we vooraf met je overleggen, bij de reservering. Geef dan ook evt. allergieën door, dan kunnen wij ervoor zorgen dat het aan jullie wensen voldoet.

De gouden wandeling

Wandelen + High Tea

Als je een alpaca wandeling zoekt waarbij je op het einde nog leuk kan bijpraten met je vrienden tussen de alpaca’s en wat lekkers wilt eten, dan is dit de beste keuze voor jou. Bij deze wandeling ga je ook 45 minuten wandelen. Na afloop van de wandeling breng je Fred en Ed weer terug naar hun plekje in de wei en staat er een gezellige High Tea tafel voor jullie klaar. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes kunnen jullie nog nakletsen over de wandeling, terwijl Fred en Ed gezellig bij jullie staan. De hapjes en drankjes voor de High Tea overleggen we met jullie vooraf, bij de reservering. Ook kunnen we rekening houden met evt. allergieën.

Alpaca wandelingen

CONTACT

ALPACA EVENTS


HAPPY WEDDINGDAYS?

INVITE AN ALPACA!

SOCIAL MEDIA

Instagram          Facebook

alpaca_events    Alpaca Events