Alpaca bruiloft

ALPACA

EVENTS

alpaca events

HAPPY WEDDINGDAYS?

INVITE AN ALPACA!


AlpacaEvents

Wat kun je verwachten als je Fred en Ed huurt?

Ruim voor de datum van de bruiloft maken wij met jou en je partner ( of met de ceremoniemeester) een afspraak om al jullie persoonlijke wensen te bespreken. Ook maken jullie kennis met Fred en Ed.

 Wij houden met jullie goed contact om al jullie wensen zo goed mogelijk te laten  lopen. Als de spannende dag dan eindelijk is aangebroken komen wij ruim op tijd aan, om alles klaar te zetten en Fred en Ed te laten wennen

Alpaca bruiloft

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Pssst... lees hier ook een leuke tip!

Je kan nu ook voor je vrijgezellen feestje Fred en Ed uitnodigen. Of kom bij ons langs voor een leuke wandeling met Fred en Ed. Voor de kosten kunt u met ons in contact komen en zorgen we samen voor een goede prijs.

Wat zijn de kosten?

Dat hangt af van jullie wensen. Als basistarief rekenen we 400 euro voor een aanwezigheid van Fred en Ed voor 2 uur  op je bruiloft. Voor een extra uur rekenen we 50 euro per uur.

De bedragen zijn inclusief ervaren begeleiding, stro en voer. Na afloop ruimen we alles weer netjes op.

Als de locatie in de regio Tiel is (binnen de 20 km.) dan  rekenen we geen reiskosten. Is de locatie verder dan 20 km. vanaf Tiel dan zijn de reiskosten 0,50 euro per km. Als jullie nog andere leuke idieeën hebben zijn die altijd welkom. Dan kijken we samen of er kosten bijkomen en hoeveel.

Events

Wat zijn de voorwaardes?

  • Er moet genoeg ruimte zijn om onze auto en de trailer te kunnen parkeren en het liefst dichtbij de locatie want als  het bijv. gaat regenen moeten Fred en Ed snel naar binnen kunnen. Want niemand wil natuurlijk een doorweekte alpaca aaien ; )
  • Er moet een plekje zijn waar Fred en Ed kunnen staan en kunnen eten.
  • Er moet water beschikbaar zijn.
  • Als er regen of andere slechte weersomstandigheden worden voorspeld, dan spreken we met jullie af of het handig is om het door te laten gaan.

 

 

Hoe maken Fred en Ed jullie bruiloft nog sfeervoller?

·  Gasten of hun kinderen kunnen individueel op de foto met Fred en Ed

· Gasten kunnen een wortel kus krijgen van Fred en Ed.

·  Jij en je partner hebben een speciale fotoshoot met Fred en Ed;

·  Fred en Ed hebben hun speciale bruilofts outfit aan. In overleg met jullie kunnen we dit afstemmen op jullie eigen outfits.

·  Fred en Ed maken je buitenfeest of buitendiner nog feestelijker. Een klein stukje gras of verharding met stro is al voldoende om ervoor te zorgen dat ze gezellig aanwezig zijn op je feest.

· Tijdens de ceremonie brengt Fred of Ed de ringen naar de bruid en bruidegom. Stel je eens voor, als het moment is aangebroken om elkaar de ringen aan te schuiven, komt Fred of Ed rustig naar het altaar of de ambtenaar gelopen. Om zijn hals is een speciaal bruidszakje bevestigd waarin jullie ringen zitten.

CONTACT


Emailadres: alpacaevents.vera@gmail.com

Locatie: Hermoesestraat 17 in Zennewijnen

ALPACA EVENTS


HAPPY WEDDINGDAYS?

INVITE AN ALPACA!

SOCIAL MEDIAInstagram           Facebook

alpaca_events    Alpaca Events

                             

Alpaca_Events
Alpaca Events